Om våra koppel

I den här webbutiken är det just mina koppel som är själva hjärtat och grunden, och jag är väldigt stolt att så många hundägare har mina koppel som sin absoluta favorit.

De första kopplen gjorde jag till mig själv för många år sedan och de koppel du hittar här i butiken idag är en utveckling av dem. Men grundprincipen är fortfarande exakt densamma; ett allt-i-ett koppel i rep i halvstrypmodell.

Mitt koppel har det klassiska retrieverkopplets alla fördelar; d.v.s. det är enkelt att ta på och av, det har inga tunga hakar eller skramlande kedjor, det väger lite och är smidigt att stoppa i fickan eller hänga runt din hals när hunden springer lös. Dessutom gör halsbandet att hunden slipper obehaget av en strypsnara runt halsen och för hundar med lång eller tjock päls minskas pälsslitage även om hunden ibland drar i kopplet.

Efter att till en början ha sålt några koppel till vänner och bekanta växte intresset och efterfrågan snabbt. Så här är vi nu. Mina enkla, praktiska koppel har fått en enkel och praktisk liten webbutik.

Välkommen hit!

Några tips innan du beställer ditt koppel

När du har hittat din favoritfärg bland kopplen i butiken behöver du välja storlek i rullgardinsmenyn. Storlekarna som är angivna i menyn är halsbandets omkrets när det är som minst. Så mät din hunds hals med ett vanligt måttband så får du en god uppfattning om vilken storlek som passar din hund bäst.

I standardutförande är alla koppel 180 cm långa. Om du vill ha ett längre eller kortare koppel, eller om du vill ha en exakt omkrets på halsbandsdelen, väljer du “egen storlek” och skriver sedan i önskad omkrets och/eller längd när du kommer till kassan.

Dela: