Och vinnaren är…

Eller rättare sagt; vinnarna är… För snart kommer det regna koppel över Sverige!

 

För en liten tid sedan utlyste jag en liten tävling om ett namn till mina koppel. Men ganska snabbt fick jag inse att det var för sent för namntävling och omöjligt att döpa något som i praktiken redan hade ett namn. Under åren med koppelförsäljning runt ringside är det kanske inte så konstigt att mina koppel har blivit förknippade med mitt kennelnamn. Då jag råkar anse att de hundar som föds under namnet Gleska är något mer exklusiva än ett repkoppel, valde jag att låta kennelnamnet komma med i en bisats. Därför står det nu, överst här på sidan “repkoppel från kennel Gleska”. Flashigare än så blir det inte!

 

Och priset i tävlingen då? Ja, det för helt enkelt delas mellan de som föreslog namn som involverade Gleska. Så som delade förstapristagare kan jag därför stolt presentera;

Gudrun, Liza, Sus och Hanna.

 

Bland övriga bidrag har jag lottat ut två koppel och lotten föll på;

Ulrika och Teta.

 

Vinnarna kommer alla få ett meddelande som talar om hur de inkasserar varsitt gratis koppel från webbutiken.

 

 

 

 

Dela:

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *