Ny produktserie

Vi smygstartar nu introduktionen av en ny variant av våra populära repkoppel. I grunden är det samma gamla beprövade recept – det vill säga ett allt-i-ett koppel där halsbandsdelen är ett halvstryp istället för den klassiska snaran. Det är hundvänligare och minskar pälsslitage på långhåriga hundar.

Nyheten ligger i en ny typ av rep, en ny tillverkningsmetod och – så klart – lite nya färger och färgkombinationer.

Repet är flätat polypropylenrep, tillverkat i Holland. Till skillnad från våra andra rep är det nya materialet ihåligt. Det gör att repet blir platt, då det inte finns någon kärna, och samtidigt både lite nättare och lite lättare.

Att repet är ihåligt gör att det går alldeles utmärkt att splits, alltså att med en speciell teknik fläta in repet i sig själv vid handtag och halsband. På så sätt slipper man krympslang och plastklämmor och får ett både smidigare och lite elegantare koppel.

Som en extra flott touch är halsbandets ringar guldfärgade.

Från och med vecka 10 kommer vi att börja introducera våra nya koppel i lite olika färger. I startskedet kommer upplagan av varje färg vara lite begränsad, så om du ser något du verkligen gillar kan det vara en bra idé att slå till direkt. När vi ser hur den kollektionen tas emot kör vi för fullt!

Låt oss gärna veta vad ni tycker!

 

 

Dela: